Welkom om op mijn website! Ik ben Paul de Boer en mijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met techniek en energie besparen te maken heeft. In 2019 ben ik begonnen met deze website om mensen te helpen om hun slimme thermostaat te installeren. Naar verloop van tijd heb ik steeds meer blogs geschreven over uiteenlopende onderwerpen zoals slimme thermostaten, boilers en warmtepompen.

Het is de afgelopen jaren wel duidelijk geworden dat energie niet iets vanzelfsprekend is. De energieprijzen zijn sterk gestegen en er zijn grote uitdagingen als het gaat om onze energie infrastructuur. Dit komt mede door de grote toename van zonnepanelen en windmolens. Daarnaast is het klimaat ook steeds een belangrijker thema. Al met al is energie besparen een steeds belangrijker thema aan het worden. het leuke is dat het mes aan 2 kanten snijd: we ontzien het milieu en we besparen in onze portemonnee. Met de blogs op mijn website hoop ik hier een steentje aan bij te kunnen dragen.

Op mijn website promoot ik producten waarmee je energie kunt besparen en ook laat ik wat advertenties zien. Ik krijg hier een kleine vergoeding voor zodat ik het onderhoud en de hosting van deze website kan bekostigen. Op die manier kan ik blijven bloggen en mensen helpen met het besparen van energie.

De blogs die ik heb geschreven zijn vanuit de ervaring in de praktijk en veel dingen heb ik in mijn eigen huis toegepast. Veel leesplezier en ik hoop dat je aan de hand van mijn tips kunt gaan besparen op je energieverbruik!

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met mijn opnemen via het contactformulier.

Duurzamerhand is onderdeel van:

PDB Websolutions
Iepenlaan 36
9501HC Stadskanaal
KVK: 93479581